top of page

Pembrooke & Ives, New York'ta Uncrated sergisi için iç tasarım sürecini bozuyor


kasalar, palet rafları ve kutular , yerel iç tasarım firması Pembrooke & Ives tarafından yaratılan New York City'deki R & Company galerisindeki bu sergide vitrinler oluşturuyor.


Pembrooke ve Ives , Uncrated Curated sergisini, ilk konseptten bitmiş çalışmaya kadar, bir iç tasarım projesinin geliştirilmesinin perde arkası gibi olacak şekilde tasarladı.

Nesneleri boyamadan ve koruyucu paspaslardan korumak için kullanılan levhalar, bitmemiş estetiğe katkıda bulunan diğer malzemeler arasındadır. Merdivenler de dahildir.


"Uncrated Curated, iç tasarımcının benzersiz ve ilham verici mobilya ve tasarım parçalarını keşfetme ve tedarik etme sürecini, bu nesneleri ilk kez açarak açmanın neşesini ve bu öğelerin birlikte yaşadığımız alanları oluşturmak için bir araya gelme yollarını araştırıyor," "Pembrooke & Ives, proje açıklamasında dedi.


Pembrooke & Ives; R & Company koleksiyonundan vitrinde yer alacak . Yaşam boyutu panoları gibi olası düzenlemeleri öneren düzenler halinde gruplandırılmıştır.


Farklı düzenlemeler yapmak için galeri merkezine ahşap hacimler yerleştirilir. İçindeki nesnelerin parlamaları - Los Angeles ressamı rengarenk pop, Kelly Lamb , Fransız iç mimar Pierre Yovanovitch tarafından tasarlanan sandalyeler ve çağdaş ressam Jeff Zimmerman tarafından tasarlanan aydınlatmalar dahil - gözetleme delikleri ve çatlaklar tarafından sunulmaktadır.


R & Company müdürü Zesty Meyers, "Ekip koleksiyonumuzdan tarihi ve çağdaş eserleri seçti ve bunları asla hayal edemeyeceğimiz bir şekilde sundu." Dedi.


“Bu gösteri keşifle ilgili ve mekan, insanları galeride dolaşmaya ve manzaradaki eserleri keşfetmeye davet eden ilgi çekici bir ortama dönüştürüldü.”


Galerinin üst katında bir zig-zag'da bir dizi metalik dolap düzenlenir. Her set, büyük ölçekli ruh tahtaları gibi farklı gruplar için bir skeç oluşturur.


Bu sıranın sonunda sergi, tamamen Wendell Castle masası, Rogan Gregory asılı ışık ve Haas Brothers tarafından tasarlanan büyük mermer bir şömine ile döşenmiş bir yemek odası ile sona eriyor . Haas Brothers tarafından tasarlanan Brezilya aynaları ve altın aynalar da duvara asılıyor.


Uncrated Curated'da sergilenen diğer ürünler Brooklyn sanatçıları Serban Ionescu ve Katie Stout'un tasarımları .


1987 yılında kurulan Pembrooke & Ives, mimar ve tasarımcıları misafir küratör olmaya davet eden bir dizinin parçası olarak R & Company tarafından davet edildi.


Galerideki en son vitrini oluşturur - yakın zamanda Taylandlı mimar Kulapat Yantrasast tarafından elden geçirilen 19. yüzyıldan kalma bir bina . Diğer sergiler Sebastian Errazuriz sergisini de içeriyor tahnitçilik kuş sahip bir içeriyordu.


Uncrated Curated, 26 Haziran - 22 Ağustos tarihleri ​​arasında R & Company, 64 White Street'te görülebilir.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page